Seg…


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

I Lördags jobbade jag ju som sagt på gymmet och på eftermiddagen så började jag få lite ont i huvudet och senare på kvällen så var det ju svensexa för Jörgen som skall gifta sig nästa helg. 🙂 Kvällen var grymt trevlig med bubbelbad och god mat men jag blev bara hängigare och hängigare och hade feber på natten till söndag och ända fram till måndag så de va ingen toppenstart på veckan och jag känner mig fortfarande fruktansvärt seg i kroppen så idag blev det ingen träning heller. Känns som jag har sjuk träningsvärk i vaden utan att jag har tränat så jag är nog inte helt okej i kroppen så det får bli att ta det lugnt ett par dagar till även om jag jobbar ändå. 🙂 Återkommer med hur det går med min träning så fort jag kommer igång igen. 🙂

Tills dess – KÖR HÅRT!!!


Tags: , ,

Leave a Comment