Massage…


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Dagen har mest bestått av jobb o grejande där jag även idag körde på som PT, tänk va härligt jobb jag har som får stå brevid och pusha på när klienten kör ett 4 minuters roddtest i grym fart… Jag kommer ju själv ihåg blodsmaken i munnen efter ett sånt test. Kommer bli kul på gymmet i Uddevalla inom kort. Kommer bli en del förändringar där och jag kommer att uppdatera er i vad som händer så fort som vi sätter igång och som sagt det händer väldigt snart. 🙂 Så stay tuned!!

Körde ett nytt indoorpass idag med lite mindre hårdrock, visserligen har det inte varit mer än max 4 låtar hårdrock i tidigare pass jag haft men jag gjorde ett försök att få bort det helt men det va inte lätt så det blev iaf en hårdrocksinspirerad låt även på det här passet. 😉 Men jag kan ju snabbt konstatera att jag tar i betydligt mer till hårdrock än vad jag gör till annan musik men hoppas att deltagarna iaf uppskattade passet och körde hårdare än någonsin. Personligen så behöver jag den där lilla extra pushen av musiken när det börjar bli sådär sjukligt jobbigt. Men jag känner i det stora hela att passet är riktigt bra ändå och eftersom jag ändrat lite i hela mitt upplägg så kommer jag nog in i det bättre till nästa gång. Nådde inte riktigt upp i min maxpuls den här gången men nästa gång då jävlar!!! Se ya all next week!!!

Efter passet fick jag massage.. Jädrar vad spänd i musklerna jag är.. Nu fattar jag hur ont det måste göra att föda barn för fy fan va ont det gjorde i vissa muskler, fattar inte hur stel jag kan vara i musklerna för tycker ändå inte att jag är extremt stel i rörelser som jag gör. Jag kan snabbt konstatera att massage behöver jag OFTA!! och då menar jag inte massage som är skönt ”á la spa massage” utan massage som verkligen tar hand om musklerna i kroppen där jag behöver det och massage som känns.. TACK SOM FASEN!!!! JAG ÄR GRYMT TACKSAM FÖR HJÄLPEN!!

 


Tags: , , ,

Leave a Comment