Vilken vecka!!!


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

20111015-151730.jpg

Herre vilken vecka det har varit den här veckan som gått!! Jobb och PT kunder i riktigt långa dagar har det blivit. Va en sväng igår i skulle kolla på Duo Jag som spelade på mortens men va så trött så jag gick därifrån innan pizzeriorna hade stängt och han till o med att springa in på Hemmakväll. Haha… Tror aldrig jag har gått från krogen så tidigt men det får jag tacka Duo Jag för, ”Rock Show” stod det bakom dom och då undrar jag genast va fan bl.a. Destinys child, Dileva, E-Type och Veronica Maggio har för nått gemensamt med Rock???? Nä dom tog död på det sista lilla partysuget som fanns i min kropp iaf. Inget liveband har tidigare fått mig att bara vilja gå hem vid den tiden. (satte mig o spela wordfeud i pianobaren istället) Hahaah….. Första o sista gången ja kollar på dom.

Annars under veckan så har jag haft en supervecka även om jag haft sjukt mycket att göra och väldigt långa dagar med väldigt lite sömn men det är smällar jag får ta för veckorna bara rusar fram i ljusets hastighet, helt sinnessjukt va fort veckorna går nu. 🙂 Börjar få en hel del o göra så det känns riktigt gött! 🙂 Tyvärr den här veckan så har jag inte hunnit med att träna något förutom mina pass så nu till veckan får det bli ändring på det med lite morgonträning. 🙂

Vet ni någon som vill ha personlig träning oavsett om ni tränar på Westcoast eller någon annan anläggning så är det bara o säga till nu när jag kör med ett supererbjudande månaden ut!! Hör av er bara så hittar vi en tid som passar. 🙂

20111015-151720.jpg


Tags: , , , , ,

Leave a Comment