Intensiv vecka..


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

20111109-212845.jpg

Den här veckan är intensiv på dagarna. Mycket som måste fixas och styras upp på nya jobbet och träningar mm. Men gud vad underbart det är att ha det här jobbet. Kommer bli så jäkla bra när allt är som det ska. 🙂

Tjejkväll på Energy fys.

Igår var jag på ”Tjejkväll” på energy fys och pratade lite om just PT tjänsten som jag har och ifall någon ville fråga nått om vad det innebär att ha en PT osv.. Och som ni säkert redan vet så kan verkligen alla från nybörjare till elit använda sig av en PT. Man kan ju lätt tro att om någon har tränat på ett gym i 20 år inte behöver en PT men för att utvecklas på ett bra sätt så kan det vara grymt bra att få någon som kommer med ”nya” ögon och ändrar eller rättar till upplägg av träning osv.. Egentligen precis samma sak som om du har stannat i utvecklingen oavsett om du vill gå ner i vikt eller vill bygga muskler eller en kombo av båda.

Idag var åter en dag som jag skulle tillbringa i Tanum och fortsätta med arbetet som jag påbörjade igår och så hade jag även en Träningsgenomgång med en kund idag. Men innan det så han jag med ett kort träningspass där jag körde igenom triceps riktigt jäkla ordentligt och igår körde jag biceps på samma vis.. TUNGT och MYCKET!!! Det räckte inte med den träningen idag utan jag fick även åka lite tidigare från Tanum idag för att hålla i ett tidigt Indoorpass och det verkligen tog den sista kraften för dagen kändes det som. Gött seg i kroppen nu men i morgon är det en ny härlig och fantastisk fredag med massor med nya möjligheter!! 🙂

Idag va jag för övrigt även med i tidningen på en helsida. 🙂 En stor fin o härlig annons för Westcoast Fitnesscenter. 🙂


Tags: , , , ,

Leave a Comment