Måndag..


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Idag var det dags att böja jobba på nya jobbet på Westcoast Fitnesscenter, första dagen var i Munkedal och det kommer bli mycket pappersjobb den första tiden för att komma igång ordentligt. I morse va de skönt att få sova en halvtimme extra och sedan kunna jobba i träningskläder.. Nästan lite mysigt på nått härligt vis. 😉 I morgon är det jobb i Uddevalla som gäller hela dagen och sedan avsluta dagen med ett Indoorwalking pass dit jag hoppas att ni alla kommer. 😉

Igår gjorde jag även en ny upptäckt, det är att Olimps Kreatin är grymt på att göra rent brända spislock med… Hade sölat lite på ett lock och när jag torkade av det så hade det tagit bort den brända beläggningen som inte ens stålull kan ta bort.. :S Så ingen risk att det sitter fast nått fastbränt i min mage iaf.. 😉 Haha… Så nu är det väl bara o ta fram kreatin burken o göra rent resten av spislocket oxå då.. 🙂

Dom ljusa fläckarna är där kreatinet låg innan jag sköljde av..


Tags: ,

Leave a Comment