Då var det gjort!! :)


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Idag gjorde jag slag i saken och tog modet till mig och sa upp mig från mitt nuvarande jobb efter mycket funderande även om jag innerst inne hela tiden vetat vad jag vill men såklart är det ett stort beslut att gå från ett fast jobb till ett helt nytt jobb men å andra sidan så är det verkligen det här som jag vill jobba med så beslutet känns så himla rätt!! 🙂 Nu kommer jag vara kvar på mitt nuvarande jobb till sista September och sedan är det fullt fokus på PT jobbet. Har egentligen länge velat byta jobb men har länge funderat på vad jag ville jobba med innan jag i våras kom på att varför inte försöka sig på och jobba med det jag verkligen brinner för?? Tog därför tag i saken och såg till att gå PT utbildningen som ett första steg och det var under utbildningen jag verkligen bestämde mig för att det här VILL jag verkligen göra, var full med energi i kroppen och en sån sjukt härlig sinnesstämning varenda dag även om vissa dagar var fysiskt tunga såklart. 🙂 Varje dag som jag gick och la mig i sängen så kände jag att jag bara ville att det skulle bli morgon igen så jag fick sätta fart med träningen och plugget till PT igen och den känslan vill jag verkligen ha när jag går till jobbet och det har jag verkligen inte på långa vägar haft på ett bra tag i det jobbet jag har idag och då måste jag verkligen gå vidare. Den psykiska hälsan känns oerhört viktig för mig numera och verkligen alla som jag pratade med innan sa att ”gör det” ”vad funderar du på” osv… Tack alla för att ni hjälpte mig lite att ta det steget som jag innerst inne redan hade bestämt mig för!! Jag känner mig så lätt, glad och full med ny energi redan!!

Självklart kommer jag redan nu att börja med PT jobbet även om jag idag inte har möjlighet att jobba så många timmar med det i veckan men några skall alltid gå att skrapa ihop. 🙂 Så självklart om ni eller någon som ni känner vill kunna få träningsupplägg, uppföljning av träningsresultat, göra tester, rehab program för skador eller helt enkel bara vilja få ett bättre träningsresultat så är det bara att höra av er till mig så skall vi fixa det! 🙂

Livet känns underbart nu!!! 🙂

Ni sätter målen och jag hjälper er att nå dom!! 🙂


Tags: , , ,

Leave a Comment