JAAA!!!!


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Bilden talar för sig själv. 🙂

Idag var det dags för examination i PT utbildningen med både praktiskt och teoretisk prov. Startade dagen med en cykeltur genom ett regnigt Halmstad för att först skriva det teoretiska provet kl 09.00 och direkt därpå köra det praktiska provet som PT. Va inte så farligt nervös idag faktiskt och det hela kändes riktigt bra rakt igenom så det slutade med att jag klarade det praktiska provet för Lic. PT!!! 🙂 Så jädra gött så ni anar inte!! Efter provet blev det dusch och njuta av bastun en liten stund och även säga hej då till många nya vänner som jag fått under tiden i Halmstad. 🙂 Är tack vare alla grymt trevliga människor som tiden har gått så sjukt fort, har ju trotts allt varit borta i 4 veckor. Men det var ändå med viss sorg som jag lämnade Halmstad idag kan man ju lungt säga. Har nog aldrig umgåtts så mycket med så många som verkligen brinner för träning på ett o samma ställe!! Vissa förhållanden varar ju kortare tid än den tiden jag har varit på utbildningen!! 😉 Hahaha….

Nu sittar jag iaf här hemma och har städat ur husbilen, håller på att tvätta och diska efter tiden där nere. En sak skall iaf bli grymt gött idag och det är att få sova i MIN säng igen!!
Tänk vad jag uppskattar det jag har hemma när jag varit borta, såsom en stor TV, stereo, dator, toalett, dusch och diskmaskin för att nämna några saker. 🙂

Nu sitter jag och njuter av att allt är klart och nästa utbildning som jag skall gå är i November/December då jag skall läsa vidare till Lic. Kostrådgivare upp i Stockholm. (är det någon som har något tips på boende i 4-5 utav dagarna så säg gärna till.) 😉 Längtar redan dit nu. Får änna mersmak och har verkligen bestämt mig för vad jag vill göra med mitt liv nu! 🙂 Känns underbart.

I morgon blir det tillbaka till jobbet i vanlig ordning i vanlig tid på morgonen. Men ja längtar sjukt mycket till efter jobbet för då skall jag hämta Kevin!! Gud så ja har längtat efter att få träffa han igen! 🙂

Nu blir de mat o sedan mysa ner sig i soffan o bara softa fram tills det är dags att lägga sig i min sköna säng!!

MÅSTE BARA PASSA PÅ OCH SÄGA GRATTIS TILL ALLA SOM KLARADE PROVEN IDAG!!!!! GRATTIS!!! OCH HOPPAS VI SES SNART IGEN!!


Tags: , , , , ,

2 Responses to "JAAA!!!!"

Leave a Comment