Snart klar!!


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

20110827-222002.jpg

Idag blir det bara ett kort inlägg. 🙂

Idag var det den sista dagen på PT utbildningen och i morgon är det dags för både teoretiskt och praktiskt prov. 🙂 Ska bli skitkul och göra det, idag har jag planerat ett pass som vi skall köra i morgon på provet. Nu vill jag bara få det gjort och sedan åka hem men jag kommer sakna dom flesta som jag lärt känna här på utbildningen under den här månaden, jag blir verkligen lite sorgsen när jag tänker på det, fast många kommer jag ju säkerligen träffa igen på det ena eller andra sättet och givetvis är vi numera kollegor i branschen vilket givetvis kommer att göra att vägarna korsas emellanåt. Träningssverige är inte så himla stort och alla känner alla på något konstig vis känns det som ibland. Det här är verkligen en sak som jag med glädje kommer se tillbaka på hela livet!! Så det är med delade känslor som jag kommer att åka iväg från Halmstad imorgon kan man ju lugnt säga. Vissa saker längtar jag inte tillbaka till och vissa andra saker ser jag sjukt mycket fram emot nu och jag blickar framåt nu och känner att jag verkligen är beredd att satsa!!

Keep on target!!! 🙂


Tags:

Leave a Comment