Fullsmockade dagar…


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Har varit en sjukt intensiv helg/vecka när det gäller jobb nu. Jobba heltid på Bohusgården, jobba med min egna firma och sköta mina egna pass på gymmet plus några till.. Och sedan utöver det (som om inte det skulle räcka till) så skall jag även hinna med att plugga inför PT utbildningen som börjar om 2 veckor!! Så därför har det inte funnits någon tid till uppdateringar här på bloggen på ett tag. Hoppas att det snart lugnar sig något så man kan börja att andas igen. 🙂

Känns att det går framåt när det gäller träningen och när det gäller att gå upp i vikt så vet jag att det är så det SKALL vara och jag strävar efter det men det är svårt att inse att man faktiskt går upp i vikt utan att lägga på sig mer fett. Det sista jag vill är att se ut som jag gjorde för ca 2,5 år sedan!! Never again!! Har nu sedan i Januari då jag var nere o vända på ca 74-75 kilo gått upp ca 7 kilo samtidigt som fettet minskat så det känns ändå rätt bra och man börjar verkligen se på kroppen att jag faktiskt slänger upp en hantel då o då. 🙂 Men jag har en lång väg att vandra för att nå mitt mål så det är bara att köra på ännu hårdare framåt nu!

Igår körde jag ett helt underbart styrkepass i Munkedal innan Combatpasset. Körde igenom 4 övningar och 16 set (inkl. dropset)  bröst och lika många Biceps… Puhhh… Kändes verkligen i armar o bröst efteråt. Var jobbigt och bara hålla upp armarna i en Guard när vi körde combaten men står man längst fram är det bara att köra på o sluta tänka på hur ont i kroppen de gör! 🙂

Skadeläget just nu… Har fortfarande ont i musklerna runt skuldran (trapezius) men det är på väg åt rätt håll iaf. Och när det gäller knäet så går det upp o ner, efter benpasset som jag körde förra veckan så fick jag återigen ont i knäet och det svullnade upp lite under knäskålen igen. Börjar fundera på om det verkligen är värt att köra ett Gbg varv till nästa år när mitt mål ändå är något helt annat. Vill inte skada mig så jag inte kan fortsätta träna utefter dom målen som jag faktiskt satt upp.. GBG Varvet är en underbar tävling att vara med i och en underbar känsla att springa men jag skall noga överväga hur jag skall göra innan jag anmäler mig….

 

Hej hopp nu är det dags för en sjukt trött Peter att jobba igen då.. Ha en trevlig dag allihopa!!


Tags: , , , ,

Leave a Comment