Gym o Smurfparad.


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Ett typisk drinkbord på gymmet. 🙂

Fast inte på samma gång då såklart även om man tar i så man nästan blir blå på gymmet ibland. 😉
Åkte idag ner till gymmet en sväng och körde igenom 4 övningar Biceps följt av 4 övningar Triceps. Körde 3-4 set och 4-10 reps i varje övning och avslutade med superset så nu ä man gött mör i armarna. 🙂 LOVELY!! Även i dag mycket kännt folk på gymmet, alltid trevligt folk på Westcoast. 🙂

Smurfen. 🙂

Efter gymmet åkte vi in till stan för o kolla på Smurfarna på kungstorget och Kevin hittade även en hoppborg som han studsade runt i någon halvtimme eller så.. Shit va svettig han va när han va klar. Han är en aktiv pojk som älskar o röra på sig vilket jag givetvis hoppas att han fortsätter med när han blir äldre istället för o bara vara oaktiv o sitta på sitt rum. Gymnastiken i skolan älskar han verkligen. 🙂

Vi var även inne på EnergyFys där det var provsmakning av bland annat ”Jerky” typ ett köttsnacks som va riktigt gött.. Skulle man kunna sitta o tugga på en kväll utan problem. Dessutom nyttigt snacks. Gillade speciellt kyckling. 🙂

Träffade även på Markus och Felicia som var där och visade upp och bjöd på lite tillskott från Majestic Nutrition, deras chokladbars va helt fantastiska o äta. Riktigt goda och krämiga. 🙂 Va länge sedan ja träffade dom nu, va väl ett par år sedan när jag tränade på Sportlife här i stan typ..

Kevin vill även passa på och tacka för dom goda chokladbitarna och för Jerkysarna! 🙂

Planen för i morgon är att jobba följt av att ta ett träningspass på gymmet. Planen för själva träningen är enkel – Köra hårdare än någonsin!! 🙂


Tags: , , , , , ,

Leave a Comment