Framtiden…


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

…ser ja sjukt mycket fram emot nu!! För er som inte redan vet det så skall jag i höst bli Lic. Tränings & Kostkonsult vilket inebär att jag innan året är slut kommer att vara Lic. Styrketräningsinstruktör, Lic. Personlig Tränare, Lic. Kostrådgivare samt Hälsoinformatör!! 😀

Påbörjar utbildningen i slutet av sommaren och kommer efter den första utbildningsdelen bli Lic. Styrketräningsinstruktör innan jag läser vidare till PT mm. Ska bli riktigt kul och spännande att gå utbildningen och längre fram få jobba med det som man verkligen brinner för, ni som känt mig dom senaste åren är ju ganska väl medvetna om att jag verkligen brinner för att träna. Är inte så många dagar på året som man inte är på gymmet och vad kan då inte bli bättre än att till viss del även kunna jobba med att hjälpa andra att komma i form och uppnå sina mål!?

Att gå den här utbildningen är ett stort steg i rätt riktning för vad jag verkligen vill hålla på med men givetvis kommer man få kämpa för att nå sina mål. Inget kommer att komma av sig självt. Kommer att bli enormt mycket pluggande i sommar och till hösten/vintern men det kommer det i slutänden vara värt 1000 gånger om! Ska bli riktigt spännande att sätta sig bakom skolbänken igen efter så många år fast å andra sidan, nu är det verkligen nått som man tycker ska bli såååå himla kul och som man ser fram emot med glädje!

När jag ändå är inne på och pratar om utbildningen så kan jag ju alltid höra mig för om någon av er som läser min blogg vet något rum eller soffa man kan hyra in sig på någon vecka åt gången vid 4-5 tillfällen uppe i Stockholm i höst?? (kommer inte vara där mer än att sova då dagarna är fullsmockade) Hade varit guld värt!! Hör gärna av er om ni tror er veta eller vet någon som har lite plats över under kortare perioder i höst. 🙂

Trevlig kväll på er alla!! 🙂


Tags: , , , ,

4 Responses to "Framtiden…"

Leave a Comment