Midsommar


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Jepp.. För mig va de tungt iaf.. 🙂

Midsommarhelgen har inte vart riktigt dom andra lika i år men träningen har jag iaf fortsatt med som vanligt, som vilken helg om helst egentligen fast jag tog en vilodag igår Lördag, den var verkligen välbehövd. 🙂

På Midsommarafton körde jag igenom Rygg och Triceps. Jag har fortfarande träningsvärk i ryggen efter tunga marklyft som är riktigt goa o köra.. Känns verkligen efteråt att den tar där den ska. 🙂 Var ju ingen större risk att man blev nersprungen på Gymmet den dagen iaf.. Det var jag som var där o så va Pernilla o Anja med någon kompis där o kämpade på oxå men förövrigt va det helt öde.. 🙂

Senare på kvällen var jag och firade midsommar med lite kollegor från jobbet med mat, kubb o trevligt sällskap. 🙂 Blev en väldigt lugn kväll ändå då jag bara drack en cider och sedan övergick jag till mina Cola Light som jag hade köpt med mig oxå. Tycker det är minst lika kul o trevligt på en fest även om jag inte dricker något större. 🙂 Hade me mig mer cider men det får bli en annan gång. 🙂

Ready for Combat!!

Idag var jag nog ensam om att ha mitt pass på Gymmet, tror alla andra hade tagit en ledig dag i dag men ja kände att Söndagen den här helgen ä ju trots allt en helt vanlig Söndag så jag bestämmde mig för att köra passet precis som vanligt. 🙂 Blev idag Styrketräning av enbart Biceps följt av ett BodyCombatpass som va riktigt gött o köra såhär efter midsommar. 🙂 Hoppas deltagarna hade minst lika kul som jag idag. 🙂

Paj med vaniljvisp.. Mumms!!

Innan gymmet blev det att greja lite uppe i stugan o fixa till den lilla båten som skall i vattnet snart tänkte ja.. Så nu är den redo att plumpsa ner i vattnet vilken dag som helst. 🙂 Ska bli trevligt att kunna åka ut bara lite över dagen o kanske dra upp en firre eller bara åka ut en sväng… Älskar att vara på havet men det var längesedan sist tyvärr.. Fick även laddat inför träningen med MYCKET näring!! Oxfilé med Bearneisås o potatis och någon timme senare paj med vanlijvisp. 🙂 Kan nog inte bli bättre smakmässigt iaf. 😉

Idag får Rocky va me på bloggen oxå.. 🙂

Nu blir det att avsluta helgen med att ligga o plugga någon timme eller 2. 🙂

När tiden är kommen så sov så gött!


Tags: , , , , , ,

2 Responses to "Midsommar"

  • Camilla says:
    • Peter says:
Leave a Comment