Ännu en dag avverkad…


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Time for some Combat!! 🙂

.. nu LEDIG i hela 3 dagar!! Fan va underbart, o sedan ä de bara 4 veckor till semester. 🙂

Idag var planen att jag skulle styrketräna o sedan vara med som deltagare på ett Bodycombat pass men som vanligt när det gäller mig så blev det ju inte som planerat.. Blev istället att jag åkte till Munkedal för att hålla ett Bodycombat pass där istället och det var skitkul o köra det idag men tyvärr så fick jag ju inte kört någon styrketräning för tiden räckte inte riktigt till för det idag så det får bli en sväng till gymmet i morgon istället. 🙂 Då skall ryggen få sig en omgång till ljudet av en ny favvolåt på Spotify.. Clawfinger – Biggest & The Best… Sjukt nice låt.. Finns nog viss risk att jag inte blir nersprungen på gymmet i morgon på självaste midsommarafton.. Så jag får inte glömma telefonen o min musik i morgon..
 
Börjar längta riktigt mycket till Augusti nu utan 2 anledningar. 🙂 Men tiden går fort nu hoppas jag verkligen och man kanske borde börja läsa på lite snart.. Aja.. Är en ny dag o nya tag i morgon.. Nu får det faktiskt bli sängen aldeles strax.
 
 

 

 
”Win or be the first looser”

Tags: , , ,

Leave a Comment