Besökte..


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

… ett annat gym i stan idag för omväxlings skull, blev den här gången Sportlifes tur i Uddevalla. Har ju tränat där tidigare för några år sedan o tänkte att de kunde va kul o träna där en gång oxå.

Har varit en lite jobbigare period nu ett tag och va idag inte alls speciellt sugen på att träna egentligen men eftersom ja inte hade nått bättre för mig och bara ville tömma huvudet en stund så fick det ändå bli gymmet x2 idag.

Blev idag Biceps och Triceps som skulle plöjas igenom på djupet. 4 övningar Biceps och 4 övningar Triceps som kördes tungt.. Va aldeles skakig i armarna efteråt och nu orkar ja knappt hålla armarna uppe när jag skriver.. :/ Har sedan tidigare sjuk träningsvärk i ryggen efter ett ryggpass med Martin för ett par dagar sedan och har även en djävulusisk träningsvärk i bröst och axlar som jag körde igår så nu är det bara lite träningsvärk i armarna som saknas oxå då.. 🙂 Haha..

Efter passet på Sprotlife så blev det bara att åka förbi affären och fylla på med lite energi för att sedan dra ner till Westcoast igen för att öva lite till på BodyCombaten eftersom jag skall köra det i Munkedal i morgon igen. Man vill ju att passet skall bli grymt o ju mer man övar desto bättre blir de såklart. 🙂

Vad tycker jag då om Sportlife?? Jodå det är ett fungerande gym men kommer faktiskt inte i närheten av Westcoast när det gäller gymmet. Ett mer komplett gym än Westcoast i Uddevalla får man leta länge efter. Och avdelningen med fria vikter på Sportlife är förpassat till ett liiiitet rum på övervåningen som mer känns som en gammal källarlokal eller ett gym ála 80 tal, men resten av gymmet är fräscht även om det börjar bli lite slitet här o där om man jämför med för några år sedan när jag var där. Kan återigen konstatera att jag håller Westcoast som favorit bland dom gymmen jag varit på hittils. 🙂

Nu får de bli soffan/sängen o slöa och kolla film. I morgon är det nya tag på gymmet igen. Börjar bli dags att växa nu. 😉


Tags: , , , , ,

Leave a Comment