Öva öva öva!!


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Torsdagens BodyCombat release gick jättebra!! Skitkul va de och många deltagare var där o alla var taggade till tusen! 🙂 Vi startade med ca 30 minuters Box där vi övade lite nya kombinationer från nya BodyCombat passet så att man oxå får lite känsla över hur det faktiskt känns att träffa något och inte bara slå ut i luften och även att tekniken sitter hyfsat.

Idag blev det ca 3 timmar på gymmet helt och hållet tillägnat BodyCombat övning!! 30 Grader o sol ute kunde inte stoppa mig från att stå i en halvmörk sal med dunkande Combat musik i högtalarna!! 😉 Som tur är så tillbringades en stund i skeppsviken i den strålande solen innan träningen så nu kommer man väl vara röd som en räka innan man blir vit o blek igen. 😉 I morgon är det dags för ett BodyCombat pass i Munkedal som dock blir det gamla passet eftersom dom kör release där på Tisdag. 🙂 Ska bli spännande och se hur mycket man har rört ihop det gamla passet nu när man övar för fullt på det nya. :/ Det var dessutom 3 veckor sedan jag körde det passet me. Jaja.. Kommer nog bli ett grymt pass ändå! 🙂

Passsade på att ta en liten minigolf runda med Jörgen efter passet för att bara få koppla av lite o komma ner i varv. Blev helt oavgjort mellan oss idag! Kul när det är jämt mellan oss!! O det viktigaste av allt, jag förlorade iaf inte! 😉 Hahah…

Nu ä de ryggläge i säng/soffa som gäller resten av kvällen. 🙂 Ha en underbar lörda kväll!!


Tags:

Leave a Comment