Börjar funka…


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Den underbara Strandpromenaden i Uddevalla

…rätt bra nu med knäet. Kunde belasta ganska ordentligt med motståndet på Indoorwalkingpasset idag så det blev riktigt svettigt och jobbigt, hade skitont i halsen efter passet idag som nog berode på att ja försökte pigga upp deltagarna lite med min röst samtidigt som man va så trött så man knappt kunde andas.. Hahah… Men gud va skönt det är att vara tillbaka o köra lite pass igen efter uppehållet på nästan 1,5 vecka!! Träningen är väldigt viktig i mitt liv för att jag skall må bra både fysiskt o psykiskt, kanske tom. mest psykiskt. Många tycker det är jobbigt att gå till ett gym och har ångest över att gå och träna och jag har en gång varit precis lika dan. Men idag känner jag precis tvärt om!! Mår skitkass om jag inte kan gå och träna!!! Har för mig själv bevisat att man faktiskt kan göra väldigt stora förändringar av livsstilen bara man verkligen är beredd på att verkligen göra det och ha diciplinen att fortsätta även dom dagarna som det är riktigt jobbigt för dom dagarna har vi alla någon gång.

Folk tycker att man lägger mycket tid på träningen men om sanningen skall fram så tillbringar jag säkert inte ens en tredjedel av tiden till träning som många gör till att sitta framför tvn varje dag o bara glo på den. Och ärligt!?Hur kul är det att se på tv 4 timmar om dagen om man väl tänker efter?? Om jag ser på mig själv hur man har varit så är nog ett TV tittande bara en vana som är precis lika svår att bryta som alla andra vanor som man har, det tar tid att komma ur vanor men det går. 🙂 Och om man nu ändå vill kolla på tvn hela kvällarna så kan man ju åka till gymmet o kolla på tv samtidigt som man tränar. 😉 Haha.. Kommer ihåg för några år sedan så var jag alltid nere och sprang på bandet o kollade på Terminator serien som gick då. Perfekt för då fick man sprungit i en timme för man ville ju inte missa slutet då allt händer i varje avsnitt. 😀 Och vad ville jag få ut av detta inlägg då?? Har faktiskt inte en aning förutom att jag kanske lite indirekt ville säga att det finns ytterst få människor som verkligen inte har tid att lägga några timmar i veckan på sitt eget välmående och hälsa, och nu är ju sommaren här och då hoppas jag att alla är ute och rör lite mer på sig oavsett om man gör det ute eller på ett gym 🙂

 

UT O NJUT I SOLEN NU!! 😀


Tags: , , ,

Leave a Comment