Gästspel..


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Glad inför mitt Indoorpass. 🙂

Efter jobbet idag blev det grymt stressigt!! Hade 1,5 timme på mig att gå ut me hunden, byta om till träningskläder, hämta kevin, hämta skor och skivor på gymmet i Uddevalla, lämna Kevin och åka till Tanum. Men jag han till passet med en hel kvart i marginal!! 🙂 När ja skulle hämta grejerna på gymmet så kom jag ju på när jag kom dit ner att sommartiderna började idag så receptionen var stängd när jag kom dit och kortet låg kvar hemma!! Gud vilken bra start! O de värsta av allt är att det är ju jag som lagt in dom nya tiderna i datorn till passersystemet o så ä de jag som glömmer av det.. Hahahah…

Tillslut kom jag iaf upp till gymmet i Tanum där jag skulle hålla i ett Indoorpass, han även med att ta ett par tricepsövningar i gymmet. Var ett skönt pass att köra indoor idag och väldigt kul att köra på en annan anläggning än i Uddevalla. 🙂 Va ju ett tag sedan jag körde pass nu pga. knäet. Det gick helt okej idag även om jag fick köra lite lättare än vanligt för när jag höjde som jag brukar så kändes det direkt i knäet. Vill även passa på att ge dagens ros till den som uppfann Voltaren gel och liknande produkter!! Jädrar va bra dom är och

Efter ett par tricepsövningar på gymmet. 🙂

 har skyndat på läkandet av knäet nått enormt i jämförelse mot när man haft liknande problem tidigare. Kommer köra vidare med både Ipren tabletter och gel ytterligare några dagar så att jag känner att all smärta är borta.

Nu blir de en lugn stund framför Tvn innan det är dags att slänga sig i bingen o kraschlanda me fejjan ner i en kudde. 🙂


Tags: , , ,

Leave a Comment