BodyCombat 48 Release


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Bodycombat Kvartalen i Göteborg var GRYM!! Startade utbildningen med grymaste ”Mastser of kicks” som Pernilla Blomquist så fint uttryckte det!! Och det stämde också, Pontus Wärnestål var helt outstanding på att visa hur en riktig spark skulle gå till. Att man kan vara så jädrans lång och ändå ha den hastigheten på sparkar är ändå ganska otroligt! Och man kan ju konstatera att man har mycket att lära sig och öva på när det gäller sparkar och sedan är man ju inte den vigaste varelsen jorden har skapat på 2 ben direkt heller. 🙂

Utbildningen fortsatte efteråt med en hel Masterclass av den nya releasen av BODYCOMBAT 48!! Och jädrar vilket gött pass det är! Mycket energi fart och härlig koreografi rakt igenom hela passet och en instruktör med en sån energi som gör att man orkar liiiite till hela tiden, Pernilla B är helt otrolig på att tillföra energi till klassen som gör att man hela tiden klarar av att prestera ännu liiiite mer som också gör det extra kul att vara på releaser och få möjlighet att verkligen känna vad en riktigt bra instruktör kan tillföra en klass. 🙂 Nu bara längtar jag efter att få dunkat, nött, gunggat och svurit in koreografin i huvudet så att den sitter som en smäck!! Längtar som fasen till Torsdag då vi skall köra relese på passet i Uddevalla. Se till att komma dit kl 18 och kör ett 30 minuters boxpass som uppvärmning för att sedan få njuta, kämpa och skrika sig igenom hela det nya BodyCombat 48 passet. 🙂 Och har ni ännu inte provat på ett BodyCombat pass så är det verkligen dags att prova på! Alla kan göra det, alla kan få den där lilla extra kicken som man inte får i andra pass och jag kan lova att alla kommer vara trötta efteråt!! Vill bara varna att det lätt kan bli beroendeframkallande att köra BodyCombat! 😉

Tog iaf ett par halvtaskiga bilder från releasen i helgen. 🙂

Stay With The Fight!!!


Tags: , , , ,

Leave a Comment