Damage Report…


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Tidningen man väntar på en månad åt gången. 🙂 Emelie va me på sidan 72 oxå. 🙂

Ja skadeläget efter Gbg Varvet är att jag har fortfarande lika ont i knäet och det är ungefär lika svullet fortfarande. Har börjat smörja in med Antiinflamatoriskt och tar äver Ipren och hoppas på att det lägger sig och blir bättre snart. Har fått lämna ifrån mig alla mina pass den här veckan och inte kört någon som helst benträning denna vecka. Tyvärr har det varit väldigt mycket gående och bärande på jobbet vilket kanske inte är superbra men det lugnar sig snart med det hoppas jag. Hoppas verkligen det är bättre tills på Lördag då jag skall på kvartalsutbildning i BodyCombat i Göteborg. Får göra så gött ja kan helt enkelt. 🙂

Idag damp Body ner i brevlådan och gissa vem som var på sidan 72?! Emelie var med från Battle Of Scandinavia. 🙂 Får läsa tidningen i morgon.

Underbart väder vid Gustavsberg

Blev en premiärfika på Snäckan idag (fika = kaffe) med Emelie och Linda. Va riktigt trevligt o sitta där en liten stund o tjöta lite i det härliga vädret. 🙂 O efter det blev det ett kort pass på ca 35 minuter på gymmet. Börjar faktiskt sakna att köra lite Kadiovaskulär träning nu oxå även om det varit riktigt gött att köra mer styrketräning den här veckan. 🙂 Fast benträning får lysa med sin frånvaro några dagar till, vill ju inte att det ska bli sämre ju.. 

Don´t Give Up – Just Do It Again!!!


Tags: , , , , ,

Leave a Comment