Loading!!!


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Makaroner for life!! 🙂

Nu är det nära på riktigt!! På Lördag är det äntligen dags för loppet som man väntat på ganska länge nu.. Skulle ju sprungit loppet för 2 år sedan då jag var nere och sprang Seedningsloppet och även passade på och skada knäet den gången så det blev inget med det Varvet då inte.. Den gången kan det ha berott på att jag sprang lite väl mycket. Sprang närmare 8 mil i veckan vilket i sin tur kanske ledde till att jag slet mer på kroppen än jag tränade. Den här gången har jag faktiskt valt att springa mycket mindre och istället fokusera på konditionsträning i allmänhet, till stor del har träningen bestått av Indoorwalking som har hjälpt mig att hålla flåset uppe utan att riskera att skada mig igen. Har i Vinter/vår verkligen pressat mig på passen som jag haft för att få en så bra effekt som möjligt på träningen. Man kan alltid pressa sig lite mer än vad man själv tror är möjligt!! Och när man tror att man pressat ur det sista ur kroppen så finns det ALLTID lite till att hämta ur depåerna!!

Uppladdningen nu består att att dricka mycket för att få en bra vätskebalans i kroppen och undvika vätskedrivade saker så som tex, kaffe. Om man nu skulle bli tvungen att bryta loppet vilket iof inte ska hända så skall det iaf inte bero på en sån enkel sak som vätskebrist!! Vätskebrist skall inte någon som lever på den här delen av jorden hehöva att ens fundera på tycker man ju. Sedan är det även viktigt att inte dricka för mycket vatten heller så att man sköljer ur kroppen på salter, om man sköljer ur kroppen på för mycket salter samtidigt som man är under hård press så finns det risk för riktigt allvarliga konsekvenser för kroppen och det vill vi inte vara med om!! När det sedan gäller maten så sparas det verkligen inte på kolhydrater nu!! Nu gäller det bara att fylla depåerna så mycket som möjligt utan att överdriva såklart. I morgon Lördag så kommer jag att gå upp runt 06.30 och äta frukost, Havregrynsgröt bland annat, sedan vid 09.30 kommer jag att fylla på med fullkornspasta och kyckling, vid 12 ungefär så kommer jag att fylla på med ytterligare lite fullkornspasta och kyckling (detta blir sista jag äter innan loppet) och givetvis så kommer jag att dricka regelbundet hela dagen fram till start.

Kommer att komma med fler uppdateringar nu under dagen/kvällen om hur allt känns. Sedan kommer jag naturligtvis även skicka lite uppdateringar under Lördagen från mobilen från förberedelserna inför varvet. Kommer att bli en händelserik dag i morgon och ett minne som man kommer ha med sig hela livet. 🙂

Följ min blogg med bloglovin
 


Tags: , ,

2 Responses to "Loading!!!"

  • Jenny says:
    • Peter says:
Leave a Comment