Det närmar sig nu!!!


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Nu är det bara ett par dagar kvar tills det är dags!! Ska bli så jädra kul! Känns fortfarande tungt i benen tyvärr men hoppas att det går över tills på Lördag. Håller nu på att dricka hyffsat mycket för att ha en bra vätskebalans och fortsätter med det tills tävlingsdagen såklart o givetvis under hela loppet. Kommer öka på kolhydratintaget något redan i morgon och öka det ännu lite till på Fredag. På Lördag blir det att gå upp tidigt o äta frukost och sedan skall jag hinna äta 2 mål mat innan det är dags för start kl 13,45. Har fortfarande ett mål att komma under eller i närheten av 1,40 minuter på varvet. Skulle bli grymt j….a glad om jag kommer under 1,40 iaf. 🙂

Idag har jag varit på gymmet och kört rygg. Träffade på Steffen nere på gymmet o körde med honom en stund o sedan kom Pernilla Svantesson o villa va me oxå så det fick hon ju vara. 🙂 Va iaf ett skönt ryggpass när de väl va gjort.

Slänger upp några bilder från dagen som varit oxå. 🙂


Tags: , , , , , ,

Leave a Comment