Träningsvärk!!


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Har sån sjuk träningsvärk från i Söndags när jag tränade ben!! Är som vanligt när man inte tränat en muskelgrupp på länge så ändå tänker man att vi ska ju öka lite ifrån sist man körde….. Man har en tendens till att glömma att det faktiskt va någon månad sedan man körde sist o då kommer det en sjuk träningsvärk dagarna efter.. Bara de har gått över innan helgen så är jag nöjd.

Igår körde jag BodyCombat i Munkedal, gick faktiskt rätt bra ändå trotts träningsvärken, värmde upp i ca 30 minuter innan och körde även styrketräning där bröst fick sig en omgång. 🙂 Nu ä re bara 2 veckor till den nya releasen av BodyCombat!! Ska bli skitkul o få gå på utbildning igen!! 🙂

Idag så va de Indoorwalking som stod på schemat, kör ju mitt nya pass för fullt nu och jag har kommit fram till att det är ett riktigt tungt pass för benen den här gången. Har ju ett pass till på Torsdag fast jag skall nog försöka byta bort det till nån kollega om det går eftersom det ä så nära inpå Lördagens Göteborgsvarv. Vill helst inte komma dit med tunga ben. Längtar faktiskt till Lördag nu!! Skall dessutom bli fint väder som det verkar nu iallafall på väderprognoserna. 🙂 Så kom dit o upplev folkfesten i Göteborg!! 🙂 Känner mig trött i kroppen just nu men det beror mest på att jag sovit fruktansvärt dåligt. Natten till Måndag sov jag ca 3,5 timme.. Det är väldigt lite de.. Hoppas på en god sömn nu i natt. 🙂

Sov gott nu allihop!! It´s Time To Reload!! 


Tags: , , , , ,

1 Response to "Träningsvärk!!"

  • Marie says:
Leave a Comment