Bättre iaf…


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Är iaf lite bättre nu men fick lämna ifrån mig Indooren idag. Saknar träningen så in i helvete nu.. Förra veckan han jag inte träna så mycket och nu har jag varit krasslig sedan i Lördags.. 🙁 Jävla skit!!! Nu måste jag bara bli frisk o ösa i mig vitaminer och mineraler för nu vill ja fasen inte vara sjuk en enda dag till!!!

I morse/förmiddag sov jag djupare än någonsin och mitt på dagen idag kände jag mig faktiskt relativt okej och var ute nån timme iaf i den friska luften. Så himla varmt o gott de ä ute, men orkade inte med att vara ute så länge utan de fick bli att tillbringa resterande del av dagen i lägenheten igen. Nu sitter man med bultande huvudvärk och allmänt seg i kolan..

Har nu i princip fixat klart mitt nya Indoorwalkingpass som kommer snart.. Så fort jag är frisk så kommer den att köras på mina pass.. 🙂 Det är det 6:e programmet jag satt ihop sedan jag började i höstas med Indooren.. Jag hoppas att detta pass kommer att utmana er alla lite extra som vanligt!! 🙂 Låtlistan kommer att komma upp under ”Indoorwalking” i menyn högst upp på denna sida inom kort. 🙂

Nä nu skall jag gå och bli frisk så hörs vi en annan dag!! 🙂 Förhoppningsvis i morgon!! 🙂


Tags: ,

Leave a Comment