Ofrivillig vila…


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148
 
Underbar Söndag morgon!!

…återigen en ofrivillig vilodag. Igår vaknade jag ju med halsont, snuva och troligtvis feber. Idag kände jag mig iaf något bättre men långt ifrån bra. Så större delen av helgen har jag tillbringat inomhus. Ibland räcker det att bara se att det är fint väder ute och veta att man faktiskt inte måste vara ut bara för att det råkar vara soligt o varmt. 🙂 Fick iaf ner till vattnet i morse o tog en bild på den underbara morgonen innan jag gick in igen. 🙂 Har varit en underbar helg i Munkedal iaf även om man inte kunnat göra något större. Men de har vart grymt gött o bara ta de lungt oxå. 🙂

Minigolfen i Uddevalla

Har nu i helgen iaf provat på en runda på minigolfen i stan för första gången i år. Gick väldigt lungt till och jag var seg som fan. Men hade ingen lust o bara sitta hemma heller. Lugn o skön aktivitet när man inte orkar något annat. Man blir ju inte direkt trött av ett varv på minigolfen. 🙂

Shit va ja längtar till gymmet nu redan efter ett par dagar!! Måste igång så fort som möjligt nu när det bara är 2 veckor kvar till Göteborgsvarvet dessutom!!! Kom igen nu din jävla förkylning!! FÖRSVINN!!!

Risifrutti Blåbär/Hallon Smoothie

Va hungrig som ett as förut och fick köpt mig en Risifrutti Blåbär/Hallon smoothie. Var var den så kallade smoothien?? Den smakade precis som vilken sylt som helst som ligger med i dom andra förpackningarna. Hade hoppats på en god smoothie till då jag inte gillar sylten som finns i dom andra, men inte då!! 🙁 Jag brukar gilla saker som ä söta med den där sylten som följer me går inte o äta annat än i nödfall!!

Tror jag skall lägga mig i soffan en stund nu. Gött seg i både kropp och huvud. Hoppas verkligen att jag piggnar till tills i morgon!

 

Tags: , , ,

Leave a Comment