Tillbaka!!


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Äntligen tillbaka till träningen igen!! Har ju inte skrivit så mycket den sista veckan vilket beror på att jag varit dålig och sedan har det varit fullt upp över helgen. Massa godis o onyttigheter har de blivit så idag när jag körde BodyCombat kände man sig som en hoppande flodhäst!! Haha.. 4 kg upp på 3 dagar!! Men gissar på att ca 2 av dom försvunnit bara idag då det är massor med vätska som jag dragit på mig. Springer på dass hela tiden fast ja inte druckit så bra idag, helt sjukt!! Men de känns sjukt skönt att få träna igen, 5 dagars vila har det varit från träningen, dröjer nog innan det händer igen. Men kroppen behövde verkligen vila lite nu, var väldigt sliten i kroppen så kroppen började att säga ifrån tillslut o nu känns de toppen igen!! 🙂

I helgen som varit har vi haft besök av Emelies enormt trevliga systrar Elisa o Elin. Blev en riktigt trevlig och rolig helg. 😀 Skickar me ett par bilder från helgen. Ett par bilder kommer från Elin. 😀

I veckan kommer det en lite uppdatering vad gäller Göteborgsvarvet oxå. Bara 19 dagar kvar till start!! 🙂 Ska bli så himla kul o pina sig igenom 2,1 mil!! 🙂 Ska köra BodyCombat moves hela vägen o bara le o skratta.. 😉 Hahaha… (I wish)


Tags: , , , , ,

Leave a Comment