Vanliga Tisdag..


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Idag var det återigen en vanlig dag efter helgerna. Dags o få bort käket o godiset från helgen. Blev liiiite mycke av den varan i helgen kan man ju säga. :S

Så idag blev det ett pass på gymmet me Emelie där vi körde igenom bröst, har alltid haft lite svårt att få 100 kontakt med bröstmusklerna men idag kändes de verkligen. 🙂 Tack för alla små tips underbara Em.. 🙂 Det är det lilla som gör det i slutändan. Och med den ambitionen som jag har framåt så lär det behövas en 100%ig teknik om det skall gå som jag vill!! Efter det passet blev det som vanligt alla Tisdagar ett Indoorpass. Många deltagare blev det idag igen!! Ni deltagare ä underbara o orkar me mig vecka efter vecka!! Körde ett gammalt pass idag som ja hade för mig var mycke lättare…. TRODDE JAG!! Herre jävl….r va jobbigt det var!! Antingen har ja fått sämre kondition vilket kanske inte är så jätte troligt eller så beror det helt enkelt på att man utmanar sig själv mer o mer hela tiden samtidigt som man får en bättre teknik med tiden vilket låter mer troligt. 🙂

Angående Göteborgsvarvet. Kom ihåg startnummer 8605 och startled 3!! That´s Me!! 🙂 Kom riktigt bra till i startleden. 🙂 Hade räknat med ett par startled längre bak faktiskt. 🙂 Börjar närma sig på allvar nu!! Ska verkligen slita, kämpa, slita mitt hår o om så krävs krypa in i mål på Gbg varvet!! Startar kl 13,45 så jag borde rimligtvis vara imål senast 15.30 om jag springer runt på under 1.45. Har som mål att komma under 1,40 men då måste verkligen dagsformen vara bra!

I will fight to the end!!!


Tags: , , ,

Leave a Comment