2h BodyCombat


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Måndag som känns som en Söndag. 🙂 Idag va re dags för ett Gympass där axlar och mage fick sin beskärda del av träning. 4 olika övningar för axlar och 2 för magen fick räcka med tanke på att det skulle köras BodyCombat med tillhörande magövningar, dessutom 2 stycken styrkelåtar den här gången eftersom vi skulle köra 2 timmars BodyCombat med efterföljande mys. 🙂 Blev riktigt tufft för axlarna under styrketräningen och det behövs!! Behöver bygga på lite på ”utsidan” av axlarna.

Mellan passen så va det bara att slänga i sig lite mat. Hade med mig Kyckling och fullkornsmakaroner och en egenhändigt ihopblandad vitlöksdressing i form av Kvarg/vitlök. (väldigt avancerat NOT) o gud va gött det är!! och dessutom endast 0.1% fett!! Bättre sås/dressing hittar man inte. Ja vet o har sagt det förut. Kvarg låter så jävla äckligt på namnet men det ä grymt gott att göra dressing, youghurt mm på!! 🙂 (finns kanske en anledning till att Arla säljer det som Kesella).

Efter maten var det vila som gällde. Fram me 2 underlag o la mig på och 2 boxningsmitsar som huvudkudde så låg man som en prins i salen. 🙂 Haha..

TIME TO RUMBLE!! Deltagarna dök upp en efter en och Robban, Pernilla o Jag va beredda att köra vårat 2 timmars pass med lite blandade combat låtar från idag och från förr. 🙂 För att utmana alla lite extra körde vi på med 3 st 7ans låtar på rad.. Snacka om att bli slut i kroppen!! I övrigt körde vi 2 låtar av varje förutom uppvärmningen och stretchen där vi nöjde oss med en låt av varje. 🙂 Kan även upplysa alla om att det var tungt att köra 45ans och 47ans styrkelåtar efter varandra!! Ni som vet vilka låtar det är förstår GARANTERAT!!! Men skam den som ger sig.. Allt skulle köras på tårna!!

Alla deltagare kämpade på så jädra bra idag!! Grymt kört och kul att så många kom trotts det underbara värdet och värmen ute!! Utan er deltagare hade det inte blivit några pass!! 🙂


Tags: , , ,

Leave a Comment