Oj oj… Kalas trodde vi…


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Så var det dags för kalas efter träningspasset. 65 och 70 års kalas var det som vi skulle på.. Och så blev det me MEN helt bara sådär så blev det även ett bröllop oxå.. Ingen visste nått innan så det blev ju en överraskning. 🙂

Var riktigt trevligt och massor med go mat var det oxå. 🙂 Man tom. kunde äta nyttigt (om man ville) Kyckling o lax fanns de gott om. 🙂

Efter kalaset så bestämmde vi oss för att åka in till Alingsås och hälsa på lite gamla kompisar till Emelie (fick även fikat innan kalaset när vi var i Alingsås) 🙂 Först blev det lite förfest i Nolhaga parken där det skulle spelas brännboll men när vi kom dit skulle dom ha paus o sedan fastnade alla i ölburkarna så det blev inget me det så vi åkte vidare och hamnade helt plötligt hos massa trevligt folk på ett industriområde där dom satt o drack o festade lite vid deras garage. 🙂 Mycke trevligt va re. (Tack för de) Efter några timmar där bar de vidare in till hotellet i Alingsås där det blev en utekväll resterande del av kvällen. Men duktiga som vi var så gick vi efter 1 nån gång. 🙂 O ja va grymt sugen på en Kebabrulle (fast ja inte druckit nått) så så fick de bli. Å den va helt gudomligt god!!!  Skulle nästan kunna tänka mig att åka dit bara för den!! 🙂 Sedan blev det att åka hem o lägga sig o ladda för en ny härlig dag!!


Tags: ,

Leave a Comment